Mata inte trollen

Jag vet ju egentligen bättre, man ska inte mata trollen men jag kan inte låta bli. Trollet Mike som i parti och minut de senaste dagarna skrivit i mitt kommentatorsfält har fått för sig att jag är så rik så jag har inte rätt till de anpassningar som jag blivit beviljad. Bara detta får mig full i skratt, jag föreställer mig att han ser mig som följande: mitt egentliga namn är ju Christina von Wallenberg/Stenbeck/Bernadotte/Gyllenhammar mm. Familjens sommarstuga (denna lilla stuga retar visst gallfeber på trollet) är ju inte en stuga utan ett stort rosa chateau med tinnar och torn precis vid stranden i södra Frankrike. Till detta slott flyger jag förstås med mitt privata jet-plan. När jag inte är på mitt ”sommarnöje” så sitter jag hemma i min enorma våning på Strandvägen där jag klurar på hur jag ska lura till mig fler bidrag och anpassningar som ska belasta skattebetalarna så mycket som möjligt. För att bli riktigt trovärdig i mitt bidragsfusk så såg jag till att få en sepsis för snart fem år sen, inte den mesiga varianten där du blir av med en fot eller så utan en riktig hard-core variant. Av med alla extremiteter, tänkte jag, får kanske mer bidrag och anpassningar då! Enligt trollet Mike så är man inte värdig bidrag och anpassningar om man har jobb, bostad samt tillgång till en sommarstuga. Då ska man betala allt själv. Men så är det inte i ett välfärdsland som vi de facto lever i, staten har genom att ta ut skatter, höga skatter, lovat att hjälpa människor som råkar illa ut. Vad jag bland annat kritiserar i min blogg är att detta välfärdssamhälle inte alltid fungerar som det är utlovat att det ska. Jag kommer att fortsätta att berätta hur det fungerar för funktionsnedsatta i Sverige, oavsett om någon/några tycker att jag inte ska.

Nu ska jag sluta mata trollet, jag ska hoppa ner i mitt bad med pengar och dricka svindyr champagne. Adjö!

Annonser

4 reaktioner på ”Mata inte trollen

 1. Det tycker jag att du gör heeeelt rätt i!! Bada på!! Riktigt bra skrivet!!:) Jag har följt kommentarerna och insåg omgående att sådana som han (vilken jag nu kallar för HAN då detta verkade viktigt för HONOM) aldrig någonsin kommer att ge sig eller förstå. Oavsett vad som skrivs i kommentarerna kommer han bara att fortsätta. Man ska inte göda näthatet och den idioti som finns. Jag brukar säga att okunskap är människans fiende då det skapar oförståelse och förutfattade meningar!! Stämmer ganska bra på denna diskussion också;)
  Njut av ditt bad i champagne och pengar!!! Glöm inte att ta en skål för empati och medmänsklighet!:)

  Stor kram till dig C!

  Gilla

  1. Ojdå nu är jag plötsligt en han! Vart fick du det ifrån? Snacka om ignorans, monika? Kan det var hon eller han? Satsar på hon efterson jag aldrig stött på en karl l som heter monika, inte en tjej som heter mike heller, men det har du monika eller, efterson du tyckte att du kunde ironisera över det och göra dig lustig på min bekostnad. Vet du monika, numera är sånt beteende inte lika roligt som det var på 50 talet. Du är näthatet personifierat, kvinna eller man vad du nu än är. Patetiskt!

   Gilla

 2. Christina jag är inget troll, jag är en
  Människa. Jag har kommenterat 3 ggr över 6 dagar! Du säger att jag har kommenterat ‘ i parti och minut’ dont flatter yourself! Har du så tråkigt och ostimulerande, att du måste göra en stor äffär om ett inlägg jag gjorde för flera dgr sen, patetiskt!
  Du insinuerade och ironiserade över att jag skickade att ja gav dig ’ett snabbt svar’ , som om det var något konstigt, vad är det du vill ha? Du väljer att ironisera över det jag skriver, för du kan inte hantera sanningen. Du har en liten skara troll, som stödjer dig, de gör det utan insikt om någonting, ’bara ‘kärlek’ , undrar var dehhär små trollen finns när du verligen behöver hjälp.
  Du tor att du lever i ett outtömligt paradis som heter sverige, lss nedmoteras just nu, inte mkt kommer finnas kvar. Dina ironiska elaka tramsiga svar, bevisar att du är otacksam outbildad och bryr dig inte om någon än dig själv!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s