En kommun i världsklass

Vi, det vill säga jag och min jurist har nu överklagat kommunens beslut. Vi har, för femtielfte gången bett om ett möte där myndighetschefen, chefen för handläggarna samt chefen för hemtjänsten är med. Fick besked om att cheferna för hemtjänst och handläggarna kan tänka sig ett möte på måndag. Vad glömde de bort? Jo, att ta med den viktigaste personen, myndighetschefen. Då de inte svarar i telefon så sker all kommunikation via mail. Efter lång tystnad så kom ett svar att om vi ska ha med myndighetschefen så får vi vänta med mötet till i mitten av maj… Hur kan de sköta detta så dåligt? Hur mycket prestige ligger det i deras agerande?

Kundansvarige på mitt assistansföretag slog en signal till Sölvesborgs kommun för att höra om jag kan få hjälp av hemtjänsten där i sommar då vi är i stugan. Inga problem, bara vi hör av oss i god tid så kommer de och hjälper mig, när jag vill, inte efter deras schema.

Återigen, jag slutar aldrig att förvånas över Lunds agerande. Men, hur kan personer i chefsposition bete sig så här? Ska jag skratta eller gråta? Under tiden får Dan borsta mina tänder, hjälpa mig på toa och lägga mig…

2 reaktioner på ”En kommun i världsklass

  1. Blir skogstokig, eller bara heligt förbannad. Vad håller de på med? Som boende i en annan kommun vet jag inte hur jag kan påverk mer än du gjort i media. Lundabor, kan ni göra nåt lokalt för att förklara ordet förtroende för de förtroendevalda?

    Gilla

  2. Du kan alltid prova att lägga ut en offentlig status på Facebook, berätta hur det ser ut och går till för er och hoppas att den delas så pass många gånger att det blir en snackis = Lund’s kommun kan inte ignorera det längre.
    Blir så förbannad att dom inte ger sig.

    Ni är starka!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s